Ofte spurte sp.mål

Ofte spurte sp.mål

Hvilken aldersgrense er det på GoCart?
Vi har 18 års aldresgrense på våre Shark racing karter og 15år på Stinger karter. Under 15 år , må bestilles ta kontakt.

Hvor lang må jeg väre for å kjöre?
Vi har justerbare seter, så kartene passer de fleste.

Er kartene like?
Motormessig er alle kartene like, men det kan skille litt på dekkslitasje, clutch, bremseklosser og hvor i karten sjåføren er plassert.

Hvor lang er banen?
Vi har Trondheims lengste og morsomste bane. Banen har 8 varierende svinger og 2 langsider på 100 og 80 meter, det er utfordringer for nybegynnere så vel som proffer, Betongen på banen er behandlet med klister, hvilket resulterer i best muligt grep i svingene. Banen har nøyaktig elektronisk tidstelling med utskrift slik at rundetidene blir riktig.

Hvorfor har dere ikke bedriftsseie?
Dette er pga. at vi dessverre ikke har tid til å arrangere dette.

Kan vi få gruppe rabatt?
Vi har gruppe rabatt og fast tilbud på times leie, ta kontakt. 

Hvorfor smeller det av go-karten?
Det er ikke noe feil, det er bra. Det skjer fordi karten får mer bensin enn den trenger, og da kommer overskudds bensinen ut med eksosen .

Må man bestille?
Man trenger ikke bestille, men ring oss gjerne før drop-in-kjøring, det hender att det er fullt og lang ventetid. Kom i god tid hvis du har bestillt.

Hva er et heat?

1 heat er minst 5minuter. 

Trenger jeg forsikring?

Nei vi har ansvarsforsikring. Gokart regnes som en risikosport i følge forsikringselskapene, alle som kjører hos oss er forsikret.

Kan man ha banen alene?
Hvis man skal ha banen alene lønner det seg å leie banen, eller være minst 6 personer.

Trenger jeg å ha med noe?
Nei vi lånar ut  hjelm, kjøredress, hansker og hygienehette. Ta med flate, myke sko, da høye heler og sandaler ikke er å anbefale.

Hva er briefing?
Briefing er et kjørekurs/sikkerhetskurs vi gir til kunderne gratis.  det også å lese seg til reglene fra oppslag på senteret.